Rólunk

Rólunk

BÁTOR  AUTÓSISKOLA  1989 óta,- amikor a jogszabály megengedte egyéni vállalkozóként magán autósiskola létrehozását,- azóta rendelkezik képzési engedéllyel.

A BÁTOR autósiskola,  Nyírbátor környékén  működő autósiskolák közül, piacvezető. Egyedüliként rendelkezik női és férfi szakoktatókkal, -automata sebességváltós

oktatójárművel – ugyanaz a gyártmányú és típusú személygépkocsikkal – meghibásodás esetén van tartalék jármű – ezáltal nincs várakozás műszaki hiba miatt.

Saját oktatóterme van Pócspetriben, a Pócsi út 25. szám  és bérelt, Nyírbátor Szentvér út 23.  alatt, amelyek klimatizáltak.

Nyírbátorban (a tanterem udvarán) rutinpálya vasárnap 9:00-12:00 között a rokonok is megnézhetik (bejelentkezés a 06-70-315-9005 telefonszámon) tanulóink autóvezetési fejlődésüket.

B – bizalom – a KRESZ alapja a bizalmi elv, ez az oktatásé is.

Á – árgarancia – soha nem emeltünk 31 éve tandíjat tanfolyam végzés közben.

T – türelem – jogosítványt  terem, nemcsak rózsát.

O – otthonos – saját oktatóteremben, családi otthonunkban, elméleti oktatást végzünk.

R – részletfizetés – a szerződés és az írásos tájékoztató szerint, díjcsomagnak megfelelően.

Autósiskolánk  iskolavezetője, szakoktatója (elmélet, gyakorlat)  Dobos Tibor 44 éve végzi oktatói tevékenységét.

Szakoktatóink várják, hogy Önöknek, – amennyiben beiratkoznak autósiskolánkhoz – átadják tudásuk savát, borsát nagy tapasztalattal.

Elméleti képzést tanteremben és  E-learning (online,  otthon interneten)  formában is tartunk   AM, A1, A2, A, B kategóriákban.

Köszönjük bizalmukat, hogy a BÁTOR autósiskolát választják képzőszervként!

Mi nem mondjuk azt, hogy mi vagyunk a legjobbak, de Nyírbátor környéki autósiskolák közül a legjobban felszereltek. Ha Önök elégedettek autósiskolánkkal mondják

el mindenkinek, ha nem Dobos Tibor iskolavezetőnek, bizalommal a  még jobb, hatékonyabb képzés reményében!

Bátor Autósiskola

Dobos Tibor Iskolavezető